Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beltrum

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Beltrum (gemeente Berkelland, Gelderland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als wateroverlast, vandalisme, brand, diefstal. Bij partijen als Bovag, HEMA of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan vloerbedekking of wat te denken van schade aan meubels. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Beltrum bekijk je via onze eenvoudige vergelijker. Aanbieder zijn o.a. ASR Verzekeringen pakket maar ook Klaverblad pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerkelland
(Net) nummer0544 (+31544)
Bewoners Beltrum44437
Postcodegebieden7156
WijkenBorculo
Plaatsen in de regioverzekering-eibergen, inboedelverzekering-groenlo, polis-lievelde, verzekering-bredevoort, verzekeringspakket-zieuwent en harreveld
inboedelverzekering-beltrum

Inboedelverzekeringen vergelijken in Beltrum september 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in je appartement. Van serviesgoed t/m geyser/boiler: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een ding vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Centraal Beheer t/m Klaverblad: er is nogal wat keuze. De kosten lopen op van €10 en ongeveer €11,25. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, regio, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Turien en Co polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (7156), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Beltrum)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is verschillend. Geholpen door de vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk) of misschien Turien & Co Woonpakketverzekering Prima. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op die manier beperk je je tot aanbieders die overeenkomen met jouw wensenpakket. Vervolgens selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 7156? Vergelijk nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Beltrum

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €10,25 bij SNS, InShared of Aon Direct. Aan de hand van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Beltrum.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Beltrum vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw maar tevens: een notebook laten vallen. De waarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Borculo, Eibergen, Beltrum, Neede, Ruurlo.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn bezittingen op pad met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & een verrekijker.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

T. van Veen, Beltrum (september 2023)