Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Noordwijkerhout

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Noordwijkerhout (gemeente Noordwijkerhout, Zuid-Holland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. bliksem, storm, water, brand. Onder andere bij BLG wonen, Unigarant of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan tosti-ijzer of een gestolen laptop. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Noordwijkerhout detecteer je via onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNoordwijkerhout
Regionummer0252 (+31252)
Bewoners Noordwijkerhout16140
Postcodegebieden2191
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Noordwijk, inboedelverzekering-Noordoostpolder, polis-Noordenveld, verzekeringspakket-Noord-Beveland, Nissewaard en verzekeraar-Nijmegen
inboedelverzekering-noordwijkerhout

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Noordwijkerhout november 2023

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in de woning. Van tv tot haarföhn: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden tot en met Independer: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €10 tot wel €11,25. De maandelijkse premie komt tot stand door factoren als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar DAK polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (2191), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Noordwijkerhout)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Via de bovenstaande vergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Bruns ten Brink Brand Combi Budget of wat te denken van Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vind je aanbieders die rijmen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2191, 2210, 2211, 2212? Vergelijk direct via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Noordwijkerhout

 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • HEMA Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag bedraagt soms wel €10,75 bij Verzekeruzelf.nl, ING of Bruns ten Brink. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Noordwijkerhout.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Noordwijkerhout biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: een macbook laten vallen en bijvoorbeeld: een macbook laten vallen. Het voordeel van een all risk-polis is een ruime dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Wijk 00.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon of kleding.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

M. de Bruin, Noordwijkerhout (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente