Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Raalte

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Raalte (gemeente Raalte, Overijssel)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, vandalisme, wateroverlast, diefstal. Onder andere bij ASR Verzekeringen, Delta Lloyd of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kinderspeelgoed of bijvoorbeeld een defecte laptop. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Raalte bekijk je aan de hand van onze adviestool. Denk aan Aegon pakket en ook Ditzo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteRaalte
(Regio) nummer0572 (+31572)
Aantal inwoners Raalte36700
Postcodegebieden8100
BuurtschappenRaalte-Kern
Plaatsen in de regioverzekering-Putten, inboedelverzekering-Purmerend, polis-Pijnacker-Nootdorp, verzekeringspakket-Pekela, Peel en Maas en verzekeraar-Papendrecht
inboedelverzekering-raalte

Inboedelverzekeringen vergelijken in Raalte december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in de woning. Van vloerbedekking tot en met Playstation: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr t/m Europeesche: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €5 tot wel €15,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door bijvoorbeeld het soort dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar De Goudse dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (8100), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Raalte)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven signaleer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en bij jouw budget. Denk aan Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid) of misschien ZLM Gezinspakket. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeraars die passen bij je eigen uniek vraag. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 8100, 8101, 8102, 8103? Vergelijk direct op deze site alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Raalte

 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €12,50 bij Delta Lloyd, Interpolis of Avéro Achmea. Met behulp van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Raalte.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Raalte vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je gooit frisdrank over de bank van iemand. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Raalte-Kern, Raalte-overig en buitengebied, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn kostbaarheden on the go met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en gitaar.

‘Een totale woonverzekering voor alles

T. Prins, Raalte (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente