Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Purmerend

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Purmerend (gemeente Purmerend, Noord-Holland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. inbraak, vandalisme, water, bliksem. Bij partijen als Avéro Achmea, Europeesche of Independer. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan schilderwerk of een stukke wasmachine. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Purmerend achterhaal je aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld SNS pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeentePurmerend
Regionummer0299 (+31299)
Inwoners Purmerend79889
Postcodegebied1440
BuurtenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Pijnacker-Nootdorp, inboedelverzekering-Pekela, polis-Peel en Maas, verzekeringspakket-Papendrecht, Overbetuwe en verzekeraar-Oudewater
inboedelverzekering-purmerend

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Purmerend december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in huis. Van kruiden tot ook sjaals: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot ook Ditzo: heel veel verschillende opties. Tarieven schommelen tussen €7,25 tot aan €13,5. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van o.a. type dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: London Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (1440), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Purmerend)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of wat te denken van Allianz Woonhuisverzekering (AR). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1440, 1441, 1442, 1443, 1444, 1445, 1446, 1447, 1448, 1481? Bekijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en kies de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Purmerend

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €8,50 bij EAG Assuradeuren, Reaal of Turien en Co. Geholpen door een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Purmerend.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Purmerend vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas cola over een meubel van een familielid en ook: je stoot in een winkel iets om. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Centrum, Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer-Noord, Purmer-Zuid, Weidevenne.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een filmcamera & een gehoorapparaat.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

G. van de Velden, Purmerend (december 2023)