Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Pijnacker-Nootdorp

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Pijnacker-Nootdorp (gemeente Pijnacker-Nootdorp, Zuid-Holland)? Met behulp van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als bliksem, brand, water, inbraak. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, De Goudse of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan haardroger of wat te denken van een kapotte koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Pijnacker-Nootdorp detecteer je via onze vergelijk module. Zo kun je dekkingen bekijken als ABN AMRO pakket of HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeentePijnacker-Nootdorp
Regionummer015 (+3115)
Bewoners Pijnacker-Nootdorp51894
Postcodes2640
BuurtenPijnacker
Naburige plaatsenverzekering-Pekela, inboedelverzekering-Peel en Maas, polis-Papendrecht, verzekeringspakket-Overbetuwe, Oudewater en verzekeraar-Ouder-Amstel
inboedelverzekering-pijnacker-nootdorp

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Pijnacker-Nootdorp november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in de woning. Van boeken tot en met brommers: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als iets aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Aegon tot en met ING: heel veel verschillende opties. De kosten variëren van €8,5 en €15. De premie kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over EAG Assuradeuren polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2640), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Pijnacker-Nootdorp)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is verschillend. Met behulp van de bovenstaande vergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk) of wellicht Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op die manier zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw eisen. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 2640, 2641, 2642, 2643? Bekijk nu met onze tool alle aanbieders en check de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Pijnacker-Nootdorp

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €7,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, nowGo of ANWB. Geholpen door een paar praktische tips bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Pijnacker-Nootdorp.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met een huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Pijnacker-Nootdorp vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid en: je stoot iemands kunstwerk van tafel. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden op weg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur & sieraden.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

D. van der Horst, Pijnacker-Nootdorp (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente