Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kaatsheuvel

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Kaatsheuvel (gemeente Loon op Zand, Noord-Brabant)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. blikseminslag, vandalisme, wateroverlast, diefstal. Bij bedrijven als Bovag, EAG Assuradeuren of Independer. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan keukenblok of wat te denken van een kapotte laptop. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Kaatsheuvel bekijk je via de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket maar ook HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLoon op Zand
(Net) nummer0416 (+31416)
Inwoners Kaatsheuvel22929
Postcodegebieden5170
BuurtschappenKaatsheuvel-West
Plaatsen nabijverzekering-waspik, inboedelverzekering-elshout, polis-drunen, verzekering-molenschot, verzekeringspakket-sprang-capelle en riel
inboedelverzekering-kaatsheuvel

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Kaatsheuvel juni 2022

Via een inboedelverzekering dek je alle goederen in huis. Van stoffering tot aan geyser/boiler: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon t/m InShared: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand lopen op van €9,5 tot wel €15. Het bedrag wordt bepaald door factoren als het type polis, waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over DAK juni 2022.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (5170), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Kaatsheuvel)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de tool hierboven check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn nowGo Opstalverzekering Comfort of Klaverblad Inboedelverzekering Budget. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor vergelijk je verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Vervolgens kan je filteren op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5170, 5171, 5172? Check nu met onze tool alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Kaatsheuvel

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Aegon Opstal Allrisk
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag bedraagt soms wel €11,25 bij Verzekeruzelf.nl, London Verzekeringen of Turien en Co. Via enkele nuttige adviezen ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Kaatsheuvel.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Kaatsheuvel vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en ook: je stoot iemands telefoon van tafel. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Kaatsheuvel-West, Kaatsheuvel-Oost, Loon op Zand, De Moer.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en jouw golfspullen.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

O. Smits, Kaatsheuvel (juni 2022)