Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Druten

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Druten (gemeente Druten, Gelderland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, diefstal, storm, brand. Bij ondernemingen als ABN AMRO, FBTO of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. schilderwerk of denk aan schade aan je smartphone. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Druten ontdek je via onze vergelijk module. Denk aan polissen van Univé pakket of Delta Lloyd pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDruten
(Regio) nummer0487 (+31487)
Aantal inwoners Druten18407
Postcodegebied6650
BuurtenDruten
Naburige plaatsenverzekering-Dronten, inboedelverzekering-Drimmelen, polis-Drechterland, verzekeringspakket-Dordrecht, Dongeradeel en verzekeraar-Dongen
inboedelverzekering-druten

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Druten december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in je appartement. Van aardewerk tot aan tassen: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Nationale Nederlanden t/m FBTO: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies lopen op van €5 tot ruim €11,75. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, regio, hoogte eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Bovag pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (6650), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Druten)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of wellicht Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Daardoor vind je verzekeraars die rijmen met jouw wensen. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6650, 6651, 6652? Bekijk zelf online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Druten

 • Lancyr Woonverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €9,00 bij Zelf, REAAL Verzekeringen of ANWB. Met behulp van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Druten.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Druten staat garant voor bijna elk denkbare schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je stoot in een winkel iets om maar tevens: je morst een glas drinken over de bank van iemand. Het pluspunt van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Druten, Puiflijk, Afferden, Deest, Horssen.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn waardevolle items op weg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat of gitaar.

‘Nooit meer zorgen over de polis

J. van Leeuwen, Druten (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente