Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Den Velde

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Den Velde (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. storm, water, brand, vandalisme. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Verzekeruzelf.nl of Lancyr. Je kunt dan denken aan schade aan terreinafscheiding of denk aan schade aan computers. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Den Velde detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan ASR Verzekeringen pakket en/of OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Regio) nummer0524 (+31524)
Aantal inwoners Den Velde59687
Postcodegebied7786
WijkenAne
Plaatsen in de buurtverzekering-anevelde, inboedelverzekering-ane, polis-gramsbergen, verzekering-slagharen, verzekeringspakket-de-krim en holthone
inboedelverzekering-den-velde

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Den Velde mei 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in jouw verblijf. Van koelkast tot kampeeruitrusting: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een artikel aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Verzekeruzelf.nl tot ook FBTO: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €4,75 tot aan €13,75. De premie komt tot stand door onder andere het soort dekking, de dekkingsgraad, postcode, eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Allsecur dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (7786), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Den Velde)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Dankzij onze tool achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk) of wat te denken van Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vergelijk je maatschappijen die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7786? Bekijk zelf aan de hand van onze module alle verzekeraars en kies de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Den Velde

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €14,00 bij Ditzo, Polis Direct of Bruns ten Brink. Aan de hand van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Den Velde.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Den Velde vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman en: je morst rode wijn over de bank van iemand. Het gemak van een all-risk pakket is een ruime dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen op weg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera of jouw golfspullen.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

P. van Leeuwen, Den Velde (mei 2021)