Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Krim

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in De Krim (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, blikseminslag, diefstal, brand. Bijvoorbeeld bij Bovag, HEMA of Nederlanden van Nu. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan diepvriezer of bijvoorbeeld schade aan computers. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van De Krim achterhaal je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Univé pakket maar ook Lancyr pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Net) nummer0524 (+31524)
Inwoners De Krim59687
Postcodes7780
BuurtenAne
Naburige plaatsenverzekering-holthone, inboedelverzekering-loozen, polis-schuinesloot, verzekering-zandpol, verzekeringspakket-slagharen en lutten
inboedelverzekering-de-krim

Online inboedelverzekeringen vergelijken in De Krim mei 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in huis. Van game consoles t/m koffers: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle spullen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een ding vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot en met Delta Lloyd: heel veel verschillende opties. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €6,25 tot aan €14. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door zaken als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ZLM afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (7780), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in De Krim)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Met behulp van de tool hierboven detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld ZLM Inboedel of wat te denken van Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vergelijk je aanbieders die matchen met jouw wensenpakket. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7780, 7781, 7782? Vergelijk direct online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in De Krim

 • HEMA Opstalverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • ZLM Gezinspakket
 • FBTO Woonpakket
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €10,00 bij SNS, InShared of ABN AMRO. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in De Krim.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als buitenhuisdekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor De Krim vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: u laat iets waardevols vallen en ook: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn bezittingen op pad en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone & een rollator.

‘Perfecte service en online declaren

Familie. van de Velden, De Krim (mei 2021)