Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Gramsbergen

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Gramsbergen (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als blikseminslag, storm, diefstal, brand. Bij bedrijven als Avéro Achmea, Verzekeruzelf.nl of OHRA. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kampeerartikelen of bijvoorbeeld schade aan meubels. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Gramsbergen achterhaal je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket of InShared pakket. Vul alle velden in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Regionummer0524 (+31524)
Inwoners Gramsbergen59687
Postcodegebied7783
BuurtschappenAne
Naburige plaatsenverzekering-de-krim, inboedelverzekering-holthone, polis-loozen, verzekering-weiteveen, verzekeringspakket-schuinesloot en slagharen
inboedelverzekering-gramsbergen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Gramsbergen mei 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle artikelen in je appartement. Van tafelbestek tot aan pantalons: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat iets vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ASR Verzekeringen tot aan De Goudse: de keuze is enorm. Premies fluctueren tussen de €4,5 en ongeveer €14,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door factoren als het soort dekking, waarde inboedel, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ABN AMRO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7783), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Gramsbergen)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Aan de hand van de vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid. Wat wij aanraden: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met jouw behoeftes. Vervolgens kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7783? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en zoek de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Gramsbergen

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • SNS Inboedelverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • FBTO Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €11,25 bij Generali, Reaal of Bovag. Aan de hand van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Gramsbergen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Gramsbergen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je morst wijn over de bank van de buurvrouw maar tevens: je kind schiet een deuk in de auto van de buurman. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden on the go en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een fotocamera + een kinderwagen.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

B. Scholten, Gramsbergen (mei 2021)