Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beesd

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Beesd (gemeente Geldermalsen, Gelderland)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, vandalisme. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Univé of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan ionisator en/of een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Beesd sluit je af via onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Aegon pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteGeldermalsen
Netnummer0345 (+31345)
Aantal inwoners Beesd26346
Postcodes4153
WijkenGeldermalsen
Naburige plaatsenverzekering-rhenoy, inboedelverzekering-acquoy, polis-asperen, verzekering-hagestein, verzekeringspakket-schoonrewoerd en lexmond
inboedelverzekering-beesd

Inboedelverzekeringen vergelijken in Beesd november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van haarden t/m centrifuge: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een artikel permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Lancyr tot en met InShared: heel veel verschillende opties. Tarieven fluctueren tussen de €6,75 en ongeveer €16. Het tarief kent zijn oorsprong in o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Klaverblad november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (4153), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Beesd)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is verschillend. Geholpen door de tool hierboven detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Hierbij kan je denken aan o.a. ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid. Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende beperk je je tot maatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4153? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Beesd

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief ligt gemiddeld op zo’n €13,50 bij EAG Assuradeuren, Polis Direct of Avéro Achmea. Middels de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Beesd.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor een doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Beesd vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: jij maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van allrisk is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone of een gehoorapparaat.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

I. Schouten, Beesd (november 2023)