Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Holthone

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Holthone (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als water, bliksem, storm, brand. Onder andere bij Allianz, De Goudse of Klaverblad. Denk aan schade aan stofzuiger of wat te denken van een defecte televisie. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Holthone detecteer je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Allianz pakket maar ook InShared pakket. Vul alle velden in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Net) nummer0524 (+31524)
Inwoners Holthone59687
Postcodegebied7779
BuurtschappenAne
Plaatsen in de omgevingverzekering-loozen, inboedelverzekering-schuinesloot, polis-slagharen, verzekering-schoonebeek, verzekeringspakket-lutten en nieuw-schoonebeek
inboedelverzekering-holthone

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Holthone mei 2021

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van bestek t/m sjaals: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot Independer: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €9,5 tot ruim €14. Het bedrag wordt bepaald door onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, het gekozen eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Zelf afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (7779), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Holthone)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7779? Vergelijk nu via internet alle maatschappijen en check de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Holthone

 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €11,75 bij Unigarant, OHRA of ANWB. Door middel van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Holthone.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Doorgaans heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Holthone biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je morst rode wijn over het tapijt van iemand en ook: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman. Het voordeel van allrisk is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn kostbaarheden on the go en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een filmcamera en kleding.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

D. Hoekstra, Holthone (mei 2021)