Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Slagharen

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Slagharen (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als storm, bliksem, water, vandalisme. Bij bedrijven als Allianz, Delta Lloyd of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan DVD-speler of een beschadigde vloer. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Slagharen detecteer je met behulp van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket en NowGo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Net) nummer0523 (+31523)
Inwoners Slagharen59687
Postcodegebieden7776
WijkenAne
Plaatsen in de regioverzekering-lutten, inboedelverzekering-nieuw-schoonebeek, polis-weiteveen, verzekering-wachtum, verzekeringspakket-zandpol en schoonebeek
inboedelverzekering-slagharen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Slagharen mei 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in de woning. Van tafelkleden tot en met stofzuiger: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Kort gezegd: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer iets vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Allsecur tot ook Interpolis: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand schommelen tussen €7 en ongeveer €13,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van zaken als het type polis, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Unigarant afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (7776), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Slagharen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van onze tool vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Inboedelverzekering Budget of wellicht Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit aanbieders die rijmen met de aanvraag die je doet. Hierna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7776? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Slagharen

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €7,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nationale Nederlanden of Aegon. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Slagharen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met een huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Slagharen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera of een muziekinstrument.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

Mevr. Veenstra, Slagharen (mei 2021)