Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Moerstraten

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Moerstraten (gemeente Roosendaal, Noord-Brabant)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. vandalisme, storm, blikseminslag, brand. Onder andere bij DAK, Generali of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan videorecorder of denk aan schade aan sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Moerstraten detecteer je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket en ook ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Regionummer0165 (+31165)
Aantal inwoners Moerstraten76960
Postcodegebieden4614
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-walsoorden, inboedelverzekering-ossenisse, polis-kloosterzande, verzekering-vogelwaarde, verzekeringspakket-lamswaarde en hengstdijk
inboedelverzekering-moerstraten

Inboedelverzekeringen vergelijken in Moerstraten oktober 2020

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in de woning. Van kamerplanten tot aan wasdroger: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allsecur t/m Europeesche: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies schommelen tussen €8 tot wel €12,75. Het bedrag wordt bepaald door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, het gekozen eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Bovag polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (4614), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Moerstraten)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij onze tool vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering of wat te denken van FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende kan je een keuze maken uit verzekeraars die overeenkomen met jouw wensenpakket. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 4614, 4727? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Moerstraten

 • FBTO Woonpakket
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • ANWB Opstalverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €11,00 bij ZLM, Reaal of Bovag. Aan de hand van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Moerstraten.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Moerstraten vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en ook: een macbook laten vallen. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn eigendommen onderweg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon en sieraden.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

Q. Kuiper, Moerstraten (oktober 2020)