Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sint-Michielsgestel

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Sint-Michielsgestel (gemeente Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. wateroverlast, diefstal, vandalisme, brand. Onder andere bij Bovag, Huis In Eén Verzekeringen of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. behang of een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Sint-Michielsgestel detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Aegon pakket maar ook Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint-Michielsgestel
Netnummer073 (+3173)
Inwoners Sint-Michielsgestel28403
Postcodegebied5270
WijkenSint-Michielsgestel
Naburige plaatsenverzekering-Sint Anthonis, inboedelverzekering-Simpelveld, polis-Schouwen-Duiveland, verzekeringspakket-Schinnen, Schiermonnikoog en verzekeraar-Schiedam
inboedelverzekering-sint-michielsgestel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sint-Michielsgestel november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in jouw verblijf. Van zonwering tot ook barbecue: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Nationale Nederlanden tot en met Delta Lloyd: er valt veel te kiezen. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €5,25 tot wel €14. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van onder andere hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Independer november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (5270), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Sint-Michielsgestel)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Dankzij de bovenstaande vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk of misschien Lancyr Woonverzekering. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot maatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5270, 5271, 5272, 5481? Bekijk nu via internet verzekeringsbedrijven en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Sint-Michielsgestel

 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €10,25 bij Unigarant, Klaverblad of DAK. Met behulp van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Sint-Michielsgestel.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. In de regel kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Sint-Michielsgestel dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van iemand anders of: de ipad laten vallen. Het voordeel van allrisk is een complete dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een e-reader en sportuitrusting.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

B. van der Velden, Sint-Michielsgestel (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente