Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Berlicum

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Berlicum (gemeente Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als brand, vandalisme, diefstal, blikseminslag. Onder andere bij Centraal Beheer, Zelf of Lancyr. Denk aan schade aan servies/kristal of bijvoorbeeld schade aan meubels. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Berlicum achterhaal je via de vergelijkingstool. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en/of Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint-Michielsgestel
Regionummer073 (+3173)
Aantal inwoners Berlicum28403
Postcodes5258
BuurtenSint-Michielsgestel
Plaatsen in de regioverzekering-oudheusden, inboedelverzekering-herpt, polis-heesbeen, verzekering-vlijmen, verzekeringspakket-hedikhuizen en doeveren
inboedelverzekering-berlicum

Inboedelverzekeringen vergelijken in Berlicum november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in je appartement. Van televisie tot ook huisdieren: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een product vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal t/m De Goudse: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand schommelen tussen €7,5 tot ruim €13,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van o.a. type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ING november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (5258), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Berlicum)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van onze tool check je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet of wat te denken van Turien & Co Woonpakketverzekering Prima. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op die manier vergelijk je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. Vervolgens selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5258? Vergelijk direct op deze site alle verzekeraars en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Berlicum

 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €13,25 bij Univé, Polis Direct of Allsecur. Door middel van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Berlicum.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Berlicum staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn waardevolle items in de tuin en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur en sieraden.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

O. van den Brink, Berlicum (november 2023)