Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Reusel

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Reusel (gemeente Reusel-De Mierden, Noord-Brabant)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld brand, vandalisme, inbraak, water. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, Unigarant of nowGo. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. frituurpan of wat te denken van kapotte meubels. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Reusel ontdek je via de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en/of Klaverblad pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
(Regio) nummer0497 (+31497)
Bewoners Reusel12811
Postcodes5540
BuurtenReusel
Plaatsen in de regioverzekering-netersel, inboedelverzekering-casteren, polis-hoogeloon, verzekering-vessem, verzekeringspakket-hapert en duizel
inboedelverzekering-reusel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Reusel februari 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in de woning. Van frituurpan tot en met linnen- en beddengoed: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van REAAL Verzekeringen tot FBTO: er valt veel te kiezen. Premies liggen gewoonlijk tussen €7,25 en ongeveer €10,75. Het tarief kent zijn oorsprong in zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: nowGo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (5540), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Reusel)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Dankzij de vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Klaverblad Opstalverzekering Budget of juist Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw wensen. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5540, 5541? Check nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en kies de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Reusel

 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €7,50 bij EAG Assuradeuren, OHRA of ANWB. Via enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Reusel.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Reusel vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands iphone van tafel en ook: jouw hond bijt een bank kapot. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn waardevolle items onderweg en buiten in goede handen. We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera of een rollator.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

O. Jansen, Reusel (februari 2023)