Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Etten-Leur

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Etten-Leur (gemeente Etten-Leur, Noord-Brabant)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld brand, water, storm, bliksem. Bij ondernemingen als DAK, Huis In Eén Verzekeringen of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan fietsen of bijvoorbeeld schade aan meubels. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Etten-Leur detecteer je door gebruik te maken van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Unigarant pakket en ook Klaverblad pakket. Vul alle velden in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEtten-Leur
Netnummer076 (+3176)
Inwoners Etten-Leur42832
Postcodegebieden4870
BuurtschappenEtten-Leur
Plaatsen in de omgevingverzekering-Ermelo, inboedelverzekering-Epe, polis-Enschede, verzekeringspakket-Enkhuizen, Emmen en verzekeraar-Elburg
inboedelverzekering-etten-leur

Inboedelverzekeringen vergelijken in Etten-Leur december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van vazen t/m strijkbout: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Avéro Achmea t/m NowGo: de keuze is enorm. Premies schommelen tussen €4 en €12,5. Het bedrag berekenen ze aan de hand van onder andere het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Turien en Co inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (4870), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Etten-Leur)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de tool hierboven ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Allianz Woonhuisverzekering (AR) of misschien Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Middels de tool zie je alleen nog verzekeraars die matchen met jouw voorwaarden. Daarna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4870, 4871, 4872, 4873, 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en check de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Etten-Leur

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €7,75 bij De Goudse, Lancyr of Bovag. Aan de hand van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Etten-Leur.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Etten-Leur vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur Midden, Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord woongebied, Etten-Leur Noord bedrijventerrein, Etten-Leur Noord verspreide huizen, Etten-Leur Zuid woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein Trivium, Etten-Leur Zuid verspreide huizen.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn kostbaarheden on the go en buiten de woning verzekerd. We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet en sportuitrusting.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

Fam. Martens, Etten-Leur (december 2023)