Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Geldermalsen

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Geldermalsen (gemeente Geldermalsen, Gelderland)? Met behulp van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als brand, storm, wateroverlast, vandalisme. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, Huis In Eén Verzekeringen of Klaverblad. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan e-reader of wat te denken van beschadigingen aan het interieur. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Geldermalsen detecteer je met behulp van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Reaal pakket en/of NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteGeldermalsen
Netnummer0345 (+31345)
Bewoners Geldermalsen26346
Postcodes4190
WijkenGeldermalsen
Plaatsen in de buurtverzekering-Geertruidenberg, inboedelverzekering-Ferwerderadiel, polis-Etten-Leur, verzekeringspakket-Ermelo, Epe en verzekeraar-Enschede
inboedelverzekering-geldermalsen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Geldermalsen december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in huis. Van mixer t/m kostuums: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Concreet: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een product vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal tot en met Ditzo: heel veel verschillende opties. Tarieven schommelen tussen €5,5 tot wel €12. Het tarief wordt berekend op basis van factoren als type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Ditzo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4190), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Geldermalsen)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Met behulp van de bovenstaande vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld Aegon Opstal Allrisk of juist Klaverblad Opstalverzekering Budget. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Op die manier vergelijk je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw voorwaarden. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4190, 4191? Bekijk zelf online alle verzekeraars en check de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Geldermalsen

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €10,50 bij HEMA, Interpolis of Allianz. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Geldermalsen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Geldermalsen vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je stoot iemands ipad van tafel en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Geldermalsen, Deil, Beesd, Buurmalsen.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn kostbaarheden in de tuin en buiten in goede handen. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader of viool.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

K. Bosman, Geldermalsen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente