Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ermelo

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Ermelo (gemeente Ermelo, Gelderland)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als inbraak, water, vandalisme, brand. Bij bedrijven als Avéro Achmea, Generali of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan staafmixer en/of een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Ermelo bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Aegon pakket maar ook Nationale Nederlanden pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteErmelo
Netnummer0341 (+31341)
Aantal inwoners Ermelo26507
Postcodes3850
WijkenErmelo
Plaatsen nabijverzekering-Epe, inboedelverzekering-Enschede, polis-Enkhuizen, verzekeringspakket-Emmen, Elburg en verzekeraar-Eindhoven
inboedelverzekering-ermelo

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ermelo november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in jouw verblijf. Van kookboeken tot en met petten: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Wanneer een ding vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Reaal tot aan Klaverblad: de keuze is enorm. De kosten schommelen tussen €4,25 en ongeveer €16,25. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in onder andere hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, type gezin (met kinderen), de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Delta Lloyd pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (3850), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Ermelo)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Aan de hand van de polisvergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of wat te denken van SNS Inboedel en opstal. Onze tip: Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die matchen met de aanvraag die je doet. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3850, 3851, 3852, 3853? Check nu aan de hand van onze module alle verzekeraars en vindt de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Ermelo

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs is al snel zo’n €8,75 bij Europeesche, Nationale Nederlanden of DAK. Via deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Ermelo.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Ermelo biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman en: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Ermelo, Speuld.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn bezittingen op weg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spiegelreflexcamera en sportuitrusting.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

P. van der Heijden, Ermelo (november 2023)