Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Epe

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Epe (gemeente Epe, Gelderland)? Via een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. blikseminslag, brand, storm, vandalisme. Bij ondernemingen als Centraal Beheer, Zelf of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. magnetron of schade aan een vloerkleed. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Epe ontdek je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Allianz pakket en Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteEpe
(Net) nummer0578 (+31578)
Aantal inwoners Epe32282
Postcodes8160
WijkenEpe
Plaatsen in de regioverzekering-Enschede, inboedelverzekering-Enkhuizen, polis-Emmen, verzekeringspakket-Elburg, Eindhoven en verzekeraar-Eijsden-Margraten
inboedelverzekering-epe

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Epe december 2023

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van game consoles tot dassen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Zodra iets vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO t/m Independer: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies variëren van €4,5 tot ruim €16,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, soort huis, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over De Goudse pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Prive details ingeven

  In stap 1 voer je jouw postcode (8160), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Epe)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Echter, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Met behulp van onze tool signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Denk aan Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) of wat te denken van Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul alles zo compleet mogelijk in. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. In de volgende stap kan je filteren op topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8160, 8161, 8162, 8461? Bekijk zelf online alle aanbieders en vindt de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Epe

 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ZLM Inboedel
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Generali Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €10,75 bij Unigarant, Nationale Nederlanden of Avéro Achmea. Geholpen door de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Epe.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Epe vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit frisdrank over het tapijt van iemand en ook: je gooit rode wijn over de bank van een familielid. Het voordeel van een all-risk pakket is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Epe, Emst, Vaassen, Bosgebied.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en viool.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

W. Jonker, Epe (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente