Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Geertruidenberg

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Geertruidenberg (gemeente Geertruidenberg, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld wateroverlast, storm, brand, blikseminslag. Onder andere bij Allianz, Unigarant of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan keukenblok of wat te denken van een defecte TV. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Geertruidenberg sluit je af met behulp van de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket of Interpolis pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGeertruidenberg
(Regio) nummer0162 (+31162)
Bewoners Geertruidenberg21630
Postcodes4930
BuurtschappenRaamsdonksveer
Plaatsen in de omgevingverzekering-Ferwerderadiel, inboedelverzekering-Etten-Leur, polis-Ermelo, verzekeringspakket-Epe, Enschede en verzekeraar-Enkhuizen
inboedelverzekering-geertruidenberg

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Geertruidenberg december 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle goederen in huis. Van game consoles t/m weegschaal: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €4,25 tot ruim €15,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Unigarant inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (4930), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Geertruidenberg)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Via onze tool achterhaal je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Univé Inboedelverzekering (AR) of misschien Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk. Onze tip: Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. Daarna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 4930, 4931? Bekijk zelf online alle aanbieders en selecteer de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Geertruidenberg

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief is al snel zo’n €8,50 bij Generali, ING of ABN AMRO. Via enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Geertruidenberg.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Geertruidenberg vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman en bijvoorbeeld: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon en een kinderwagen.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

Y. de Jong, Geertruidenberg (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente