Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Eindhoven

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Eindhoven (gemeente Eindhoven, Noord-Brabant)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. vandalisme, wateroverlast, diefstal, storm. Bij partijen als Turien en Co, Verzekeruzelf.nl of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. koffiemachine en/of schade aan keukenapparatuur. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Eindhoven ontdek je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Avéro Achmea pakket maar ook OHRA pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEindhoven
Regionummer040 (+3140)
Bewoners Eindhoven224755
Postcodegebied5502
WijkenStadsdeel
Naburige plaatsenverzekering-Eijsden-Margraten, inboedelverzekering-Eersel, polis-Eemsmond, verzekeringspakket-Eemnes, Ede en verzekeraar-Edam-Volendam
inboedelverzekering-eindhoven

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Eindhoven november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van potten tot fietsen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Unigarant tot aan ING: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies schommelen tussen €8,5 tot aan €12,75. Het tarief wordt berekend op basis van onder andere het type polis, de dekkingsgraad, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: SNS inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (5502), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Eindhoven)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet of EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor vergelijk je verzekeraars die passen bij jouw wensen. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5502, 5600, 5601, 5602, 5603, 5604, 5605, 5606, 5611, 5612, 5613, 5614, 5615, 5616, 5617, 5621, 5622, 5623, 5624, 5625, 5626, 5627, 5628, 5629, 5631, 5632, 5633, 5641, 5642, 5643, 5644, 5645, 5646, 5647, 5651, 5652, 5653, 5654, 5655, 5656, 5657, 5658? Vergelijk nu op deze site alle verzekeraars en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Eindhoven

 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • ANWB Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €14,00 bij HEMA, Klaverblad of ABN AMRO. Middels deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Eindhoven.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: neem een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook een autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Eindhoven vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Stadsdeel Centrum, Stadsdeel Stratum, Stadsdeel Tongelre, Stadsdeel Woensel-Zuid, Stadsdeel Woensel-Noord, Stadsdeel Strijp, Stadsdeel Gestel.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn spullen op weg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een smartphone of kleding.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

Z. van Dijk, Eindhoven (november 2023)