Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sint Geertruid

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Sint Geertruid (gemeente Eijsden-Margraten, Limburg)? Aan de hand van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, blikseminslag, storm, diefstal. Onder andere bij Bruns ten Brink, Delta Lloyd of REAAL Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. kaptafel of schade aan apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Sint Geertruid sluit je af aan de hand van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket en ook Lancyr pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteEijsden-Margraten
(Regio) nummer043 (+3143)
Aantal inwoners Sint Geertruid25123
Postcodes6265
BuurtschappenEijsden
Plaatsen in de buurtverzekering-banholt, inboedelverzekering-mheer, polis-noorbeek, verzekering-bunde, verzekeringspakket-eckelrade en gronsveld
inboedelverzekering-sint-geertruid

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sint Geertruid juni 2022

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van uurwerken tot keukentafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal tot aan InShared: er is nogal wat keuze. De kosten variëren van €6,25 en ongeveer €14,75. Het bedrag komt tot stand door factoren als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Independer juni 2022.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (6265), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Sint Geertruid)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is opzichzelfstaand. Dankzij de tool hierboven detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn De Nederlanden van Nu Opstalverzekering of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vind je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw behoeftes. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6265? Vergelijk direct op deze site alle verzekeraars en kies de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Sint Geertruid

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief bedraagt soms wel €12,75 bij Europeesche, Klaverblad of Aegon. Aan de hand van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Sint Geertruid.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Sint Geertruid dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jij maakt krassen op de auto van de buurman en ook: jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Eijsden, Gronsveld, Margraten, Cadier en Keer, Sint Geertruid, Mheer – Noorbeek.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn spullen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop en een rollator.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

B. Dekker, Sint Geertruid (juni 2022)