Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beets

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Beets (gemeente Edam-Volendam, Noord-Holland)? Via een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, brand, blikseminslag, storm. Onder andere bij Turien en Co, ZLM of Interpolis. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan spiegels en/of een gestolen computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Beets achterhaal je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan Centraal Beheer pakket en/of Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEdam-Volendam
(Regio) nummer0299 (+31299)
Bewoners Beets35465
Postcodegebieden1475
WijkenEdam
Plaatsen in de buurtverzekering-oosthuizen, inboedelverzekering-warder, polis-middelie, verzekering-zuidoostbeemster, verzekeringspakket-kwadijk en westbeemster
inboedelverzekering-beets

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Beets juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van haarden tot ook kleding: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Kort gezegd: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Als iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van ASR Verzekeringen tot ook Delta Lloyd: de keuze is enorm. De prijzen per maand lopen op van €4,5 tot aan €15,5. De premie wordt bepaald door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, waar je woont, hoogte eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Centraal Beheer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (1475), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Beets)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Via de polisvergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Generali Woonhuisverzekering of wat te denken van ZLM Gezinspakket. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Zodoende vind je verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensenpakket. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1475? Bekijk zelf online verzekeringsbedrijven en kies de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Beets

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €7,75 bij EAG Assuradeuren, Klaverblad of Aegon. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Beets.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Beets biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: een laptop laten vallen en: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman. Het pluspunt van een all risk-polis is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad + een rollator.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

S. Kramer, Beets (juli 2024)