Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Eijsden-Margraten

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Eijsden-Margraten (gemeente Eijsden-Margraten, Limburg)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als brand, storm, vandalisme, blikseminslag. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, Europeesche of SNS. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan je telefoon of contant geld en waardebonnen. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Eijsden-Margraten detecteer je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan polissen van Unigarant pakket of Generali pakket. Vul alle velden in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteEijsden-Margraten
Netnummer043 (+3143)
Aantal inwoners Eijsden-Margraten25123
Postcodegebied6251
BuurtenEijsden
Plaatsen in de buurtverzekering-Eersel, inboedelverzekering-Eemsmond, polis-Eemnes, verzekeringspakket-Ede, Edam-Volendam en verzekeraar-Echt-Susteren
inboedelverzekering-eijsden-margraten

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Eijsden-Margraten november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle artikelen in de woning. Van cd’s tot ook dassen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS tot HEMA: de keuze is enorm. Premies schommelen tussen €5 en ongeveer €11,5. Het bedrag kent zijn oorsprong in zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, waar je woont, hoogte eigen risico, het soort woning, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over OHRA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (6251), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Eijsden-Margraten)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is opzichzelfstaand. Geholpen door de tool hierboven vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan ANWB Opstalverzekering of Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Aan de hand hiervan vind je verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6251, 6252? Bekijk zelf via internet alle verzekeraars en kies de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Eijsden-Margraten

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €8,25 bij Delta Lloyd, Polis Direct of ASR Verzekeringen. Met behulp van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Eijsden-Margraten.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met een motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Eijsden-Margraten vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman en: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Eijsden, Gronsveld, Margraten, Cadier en Keer, Sint Geertruid, Mheer – Noorbeek.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn spullen op weg en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet & een gehoorapparaat.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

J. Bosman, Eijsden-Margraten (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente