Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Deurne

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Deurne (gemeente Deurne, Noord-Brabant)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, bliksem, storm. Bijvoorbeeld bij DAK, Europeesche of Lancyr. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan laptop of een kapotte computer. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Deurne achterhaal je dankzij onze vergelijk module. Denk aan Univé pakket maar ook FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDeurne
(Regio) nummer0493 (+31493)
Aantal inwoners Deurne31878
Postcodegebieden5750
BuurtschappenDeurne
Naburige plaatsenverzekering-Den Helder, inboedelverzekering-Den Haag, polis-Delfzijl, verzekeringspakket-Delft, De Wolden en verzekeraar-De Ronde Venen
inboedelverzekering-deurne

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Deurne december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in een woongelegenheid. Van koffiezetapparaat tot laptop: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle artikelen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een item aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ASR Verzekeringen tot Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies schommelen tussen €7 tot wel €15,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, woonplaats, hoogte eigen risico, het soort woning, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: OHRA inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5750), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Deurne)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is verschillend. Via de polisvergelijker check je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) of misschien ANWB Opstalverzekering. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en schets jouw situatie. Hierdoor vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw eisen. Hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 5750, 5751, 5752, 5753, 5754, 5756, 5757? Check nu aan de hand van onze module alle maatschappijen en vindt de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Deurne

 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • FBTO Woonpakket
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €10,50 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nederlanden van Nu of Bruns ten Brink. Met behulp van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Deurne.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Deurne staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren maar tevens: je stoot iemands iphone van tafel. De meerwaarde van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera & jouw golfspullen.

‘Goed geholpen bij de overstap

Y. van der Velden, Deurne (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente