Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Liessel

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Liessel (gemeente Deurne, Noord-Brabant)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, storm, inbraak, bliksem. Bij ondernemingen als ANWB, FBTO of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan studieboeken of bijvoorbeeld schade aan apparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Liessel ontdek je met behulp van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Unigarant pakket maar ook Ditzo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDeurne
Netnummer0493 (+31493)
Aantal inwoners Liessel31878
Postcodegebieden5753
WijkenDeurne
Naburige plaatsenverzekering-beek-en-donk, inboedelverzekering-mariahout, polis-lieshout, verzekering-lierop, verzekeringspakket-aarle-rixtel en mierlo
inboedelverzekering-liessel

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Liessel juni 2022

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in de woning. Van bestek tot en met raamventilator: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle spullen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een artikel vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Unigarant tot Klaverblad: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €8,75 tot aan €13. De maandelijkse premie komt tot stand door zaken als hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (5753), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Liessel)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker signaleer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, en bij jouw budget. Denk aan Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk) of misschien FBTO Woonpakket. Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die passen bij de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna kan je filteren op bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5753, 5757? Bekijk zelf via internet alle aanbieders en vindt de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Liessel

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €8,75 bij Zelf, Lancyr of Bruns ten Brink. Geholpen door de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Liessel.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Liessel dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn eigendommen op weg en buiten in goede handen. Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & een kinderwagen.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

Dhr. de Lange, Liessel (juni 2022)