Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Den Bommel

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw huis in Den Bommel (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. bliksem, storm, brand, inbraak. Onder andere bij Centraal Beheer, Delta Lloyd of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan DVD-speler of denk aan een kapotte laptop. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Den Bommel ontdek je dankzij onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. De Goudse pakket of Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Net) nummer0187 (+31187)
Bewoners Den Bommel48321
Postcodegebied3258
WijkenGoedereede
Plaatsen in de regioverzekering-ooltgensplaat, inboedelverzekering-achthuizen, polis-oude-tonge, verzekering-melissant, verzekeringspakket-ouddorp en goedereede
inboedelverzekering-den-bommel

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Den Bommel augustus 2022

Met een inboedelverzekering dek je alle spullen in de woning. Van dranken tot ook audiovisuele apparatuur: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een product aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Lancyr tot ook Independer: heel veel verschillende opties. Tarieven lopen op van €7,5 tot wel €11,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Klaverblad pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (3258), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Den Bommel)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Reaal Inboedel (adviseur) of misschien nowGo Inboedelverzekering Bewust. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor vind je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw wensen. Hierna kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3258? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Den Bommel

 • Allsecur Compleet
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • ZLM Inboedel
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €13,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, ING of ABN AMRO. Door middel van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Den Bommel.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Den Bommel vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over het tapijt van iemand of: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn eigendommen on the go en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & sportuitrusting.

‘Een onbezorgd gevoel

K. van Loon, Den Bommel (augustus 2022)