Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Den Helder

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Den Helder (gemeente Den Helder, Noord-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als water, brand, inbraak, bliksem. Bij partijen als ABN AMRO, Huis In Eén Verzekeringen of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan magnetron of wat te denken van schade aan keukenapparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Den Helder ontdek je aan de hand van de vergelijkingstool. Denk aan ABN AMRO pakket en/of NowGo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDen Helder
Regionummer0223 (+31223)
Aantal inwoners Den Helder56275
Postcodegebied1780
WijkenStad
Plaatsen nabijverzekering-Den Haag, inboedelverzekering-Delfzijl, polis-Delft, verzekeringspakket-De Wolden, De Ronde Venen en verzekeraar-De Marne
inboedelverzekering-den-helder

Inboedelverzekeringen vergelijken in Den Helder december 2023

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in de woning. Van levensmiddelen tot ook speelgoed: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een item permanent vast zit aan de woning valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er flink wat aanbieders. Van Univé tot en met Generali: heel veel verschillende opties. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €6,75 en €13,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere type dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar ANWB afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (1780), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Den Helder)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk of wat te denken van Allsecur Compleet. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op die manier vind je verzekeringsmaatschappijen die passen bij jouw wensenpakket. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 1780, 1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1789? Check nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Den Helder

 • Generali Woonpakket
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • ZLM Gezinspakket
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €11,50 bij EAG Assuradeuren, Independer of Avéro Achmea. Met behulp van de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Den Helder.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Den Helder dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een iphone laten vallen maar tevens: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn eigendommen on the go en buitenshuis verzekerd. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

T. Schouten, Den Helder (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente