Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bergeijk

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Bergeijk (gemeente Bergeijk, Noord-Brabant)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als vandalisme, blikseminslag, storm, diefstal. Bij partijen als Turien en Co, HEMA of London Verzekeringen. Denk aan schade aan planten(bakken) en/of een gestolen computer. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Bergeijk achterhaal je via onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld ABN AMRO pakket maar ook Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergeijk
(Net) nummer0497 (+31497)
Inwoners Bergeijk18253
Postcodegebieden5570
WijkenBergeijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Berg en Dal, inboedelverzekering-Beesel, polis-Beemster, verzekeringspakket-Beek, Bedum en verzekeraar-Barneveld
inboedelverzekering-bergeijk

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Bergeijk december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in huis. Van horloges t/m schoonmaakartikelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een item aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot ook Interpolis: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €9,75 tot wel €15. De premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Huis In Eén Verzekeringen inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (5570), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Bergeijk)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is namelijk uniek. Aan de hand van de bovenstaande vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld nowGo Opstalverzekering Bewust of Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Op die manier beperk je je tot verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. Hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 5570, 5571? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Bergeijk

 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €10,50 bij Unigarant, REAAL Verzekeringen of ANWB. Via de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Bergeijk.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je de keuze tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Bergeijk vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren en bijvoorbeeld: een notebook laten vallen. Het gemak van allrisk is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Bergeijk, Weebosch, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn spullen op pad en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur en jouw golfspullen.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

Mevr. Groen, Bergeijk (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente