Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bergen op Zoom

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Bergen op Zoom (gemeente Bergen op Zoom, Noord-Brabant)? Via een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, vandalisme. Bij bedrijven als Avéro Achmea, Europeesche of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kunstvoorwerpen en/of contant geld en waardebonnen. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Bergen op Zoom achterhaal je via onze vergelijk module. Denk aan Centraal Beheer pakket of Independer pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergen op Zoom
(Regio) nummer0164 (+31164)
Aantal inwoners Bergen op Zoom66237
Postcodegebieden4600
BuurtschappenBergen
Naburige plaatsenverzekering-Bergen Noord-Holland, inboedelverzekering-Bergen Limburg, polis-Bergeijk, verzekeringspakket-Berg en Dal, Beesel en verzekeraar-Beemster
inboedelverzekering-bergen-op-zoom

Inboedelverzekeringen vergelijken in Bergen op Zoom december 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle artikelen in jouw verblijf. Van cd’s tot aan centrifuge: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra iets permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé tot Klaverblad: er is nogal wat keuze. Premies lopen op van €8,25 tot wel €15,5. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als type dekking, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Independer inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (4600), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Bergen op Zoom)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door de polisvergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Denk aan Klaverblad Verzekeringspakket Budget of wellicht Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk). Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan vergelijk je aanbieders die rijmen met je eigen uniek vraag. Daarna selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4600, 4601, 4602, 4611, 4612, 4613, 4614, 4615, 4616, 4617, 4621, 4622, 4623, 4624, 4625? Vergelijk nu online alle aanbieders en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Bergen op Zoom

 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €7,50 bij Delta Lloyd, REAAL Verzekeringen of Turien en Co. Door middel van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Bergen op Zoom.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Dikwijls kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Bergen op Zoom biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: jouw hond bijt een bank kapot. Het pluspunt van allrisk is zeer complete modules. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn eigendommen on the go en buiten in goede handen. We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone en viool.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

G. van Vliet, Bergen op Zoom (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente