Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ooltgensplaat

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Ooltgensplaat (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Dankzij een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. storm, vandalisme, bliksem, water. Bij bedrijven als Turien en Co, Europeesche of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan verwarming en/of kapotte meubels. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Ooltgensplaat ontdek je via de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Unigarant pakket en OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Net) nummer0187 (+31187)
Aantal inwoners Ooltgensplaat48321
Postcodegebieden3257
BuurtschappenGoedereede
Plaatsen in de omgevingverzekering-achthuizen, inboedelverzekering-oude-tonge, polis-ouddorp, verzekering-dirksland, verzekeringspakket-goedereede en stellendam
inboedelverzekering-ooltgensplaat

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Ooltgensplaat augustus 2022

Met een inboedelverzekering dek je alle producten in jouw verblijf. Van cd-speler tot cv-ketel: bijna de hele inboedel is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Samenvattend: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als een ding vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Allsecur t/m Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven schommelen tussen €8,5 tot wel €12,5. Het bedrag kent zijn oorsprong in factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, woonplaats, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Interpolis pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (3257), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Ooltgensplaat)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Aan de hand van de tool hierboven detecteer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet of juist Bovag Thuispakket (EUG). Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vind je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna kan je filteren op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 3257? Check nu via internet verzekeringsbedrijven en vindt de laagste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Ooltgensplaat

 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €11,50 bij ZLM, Interpolis of Bovag. Dankzij de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Ooltgensplaat.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Ooltgensplaat dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: een iphone laten vallen en bijvoorbeeld: je morst bier over de bank van een vriend. De waarde van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur + viool.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

Y. van de Wal, Ooltgensplaat (augustus 2022)