Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hemrik

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Hemrik (gemeente Opsterland, Friesland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. diefstal, brand, vandalisme, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, Europeesche of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. verzamelingen of wat te denken van een defecte laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Hemrik bekijk je aan de hand van onze adviestool. Bijvoorbeeld Allianz pakket en ook Ditzo pakket. Vul alle velden in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Regionummer0516 (+31516)
Bewoners Hemrik29830
Postcodes8409
BuurtenGorredijk
Plaatsen in de regioverzekering-lippenhuizen, inboedelverzekering-terwispel, polis-tijnje, verzekering-blesdijke, verzekeringspakket-luxwoude en langezwaag
inboedelverzekering-hemrik

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Hemrik december 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in jouw verblijf. Van muziekinstrumenten tot aan handschoenen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon tot Generali: heel veel verschillende opties. De kosten liggen gewoonlijk tussen €10 tot ruim €11,5. De premie wordt bepaald door zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Klaverblad december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (8409), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Hemrik)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de vergelijker achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk) of misschien Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk). Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op die manier zie je alleen nog aanbieders die rijmen met de aanvraag die je doet. Hierna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8409? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hemrik

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €12,75 bij HEMA, Nederlanden van Nu of Allsecur. Geholpen door een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Hemrik.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met een ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Dikwijls moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Hemrik staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook schade die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman of: je stoot in een winkel iets om. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en een gehoorapparaat.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

Dhr. van Leeuwen, Hemrik (december 2021)