Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Venray

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Venray (gemeente Venray, Limburg)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld water, bliksem, storm, inbraak. Bijvoorbeeld bij Centraal Beheer, Zelf of Nationale Nederlanden. Je kunt dan denken aan schade aan frituurpan of bijvoorbeeld contant geld en waardebonnen. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Venray achterhaal je via de vergelijkingstool. Denk aan Aegon pakket en/of Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Regionummer0478 (+31478)
Inwoners Venray43291
Postcodegebied5800
BuurtschappenVenray
Plaatsen in de regioverzekering-Venlo, inboedelverzekering-Velsen, polis-Veldhoven, verzekeringspakket-Veere, Veenendaal en verzekeraar-Veendam
inboedelverzekering-venray

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Venray mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in de woning. Van kookboeken tot ook relaxfauteuil: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat iets permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ASR Verzekeringen tot ook NowGo: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €9 en €14. Het tarief wordt berekend op basis van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, regio, het gekozen eigen risico, soort huis, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Delta Lloyd inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (5800), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Venray)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Via onze tool detecteer je eenvoudig een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld ANWB Woonpakket Plus of misschien Unigarant Woonpakket Plus. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Hierdoor vind je verzekeraars die overeenkomen met jouw wensenpakket. Daarna kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 5800, 5801, 5802, 5803, 5804? Check nu via internet alle verzekeraars en check de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Venray

 • Allsecur Compleet
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €7,00 bij Verzekeruzelf.nl, London Verzekeringen of Bruns ten Brink. Aan de hand van de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Venray.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Venray vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman en ook: je morst een glas drinken over de bank van iemand. De waarde van een all-risk pakket is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Venray, Overige kernen.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn bezittingen op weg en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera of jouw golfspullen.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

M. Willems, Venray (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente