Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Venlo

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Venlo (gemeente Venlo, Limburg)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. bliksem, inbraak, brand, water. Bij partijen als Bovag, Europeesche of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan tegelvloer en/of een defecte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Venlo sluit je af aan de hand van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Aegon pakket maar ook Interpolis pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenlo
Regionummer077 (+3177)
Aantal inwoners Venlo100371
Postcodegebieden5900
BuurtschappenVenlo-Centrum
Naburige plaatsenverzekering-Velsen, inboedelverzekering-Veldhoven, polis-Veere, verzekeringspakket-Veenendaal, Veendam en verzekeraar-Valkenswaard
inboedelverzekering-venlo

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Venlo november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle spullen in je appartement. Van vazen t/m laptop: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Stelregel: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé t/m Interpolis: er is nogal wat keuze. Premies fluctueren tussen de €8,25 tot aan €12. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar De Goudse inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5900), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Venlo)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Geholpen door onze tool vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Unigarant Woonpakket Plus of wat te denken van Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw voorwaarden. Daarna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5900, 5901, 5902, 5911, 5912, 5913, 5914, 5915, 5916, 5921, 5922, 5923, 5924, 5925, 5926, 5927, 5928? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Venlo

 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €8,50 bij FBTO, Independer of Bruns ten Brink. Middels de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Venlo.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Dikwijls kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Venlo dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst rode wijn over de bank van iemand maar tevens: jouw hond bijt een bank kapot. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Venlo-Centrum, Venlo-Zuid, Venlo-Oost-Noord, Venlo-Noord, Venlo-Oost-Zuid, Het Ven, Blerick-Midden, Blerick-Noord, Blerick-Zuid, Vossener, Klingerberg, Hout-Blerick, Boekend, Trade-Port, Tegelen-Centrum, Op de Hei, Steyl, Velden, Lomm, Arcen, Belfeld.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn eigendommen in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader + drumstel.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

S. Mol, Venlo (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente