Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zuid-Beijerland

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Zuid-Beijerland (gemeente Korendijk, Zuid-Holland)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld bliksem, inbraak, water, vandalisme. Bij partijen als Centraal Beheer, Zelf of Lancyr. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan (tuin)gereedschap of denk aan schade aan keukenapparatuur. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Zuid-Beijerland ontdek je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket en/of HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKorendijk
Netnummer0186 (+31186)
Inwoners Zuid-Beijerland10825
Postcodegebieden3284
WijkenNieuw-Beijerland
Plaatsen nabijverzekering-numansdorp, inboedelverzekering-heinenoord, polis-westmaas, verzekering-den-bommel, verzekeringspakket-mijnsheerenland en goudswaard
inboedelverzekering-zuid-beijerland

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zuid-Beijerland september 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in een woongelegenheid. Van kamerplanten tot ook Xbox: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een artikel aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot en met Interpolis: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €5,75 tot ruim €12. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van factoren als het type polis, de financiële waarde van alle spullen, postcode, hoogte eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Reaal pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (3284), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Zuid-Beijerland)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is verschillend. Dankzij onze tool check je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid of misschien Turien & Co Woonpakketverzekering Premium. Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende beperk je je tot verzekeringsbedrijven die overeenkomen met jouw wensenpakket. Vervolgens kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 3284? Vergelijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Zuid-Beijerland

 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Generali Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €9,00 bij Ditzo, Reaal of ANWB. Via deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Zuid-Beijerland.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Zuid-Beijerland vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Zaken als: je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman en ook: je morst frisdrank over de bank van de buurman. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland.

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer & kleding.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

M. Janssen, Zuid-Beijerland (september 2023)