Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Drechterland

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Drechterland (gemeente Drechterland, Noord-Holland)? Via een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. wateroverlast, storm, diefstal, vandalisme. Bij ondernemingen als ASR Verzekeringen, Delta Lloyd of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan linnengoed of denk aan schade aan kleding. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Drechterland bekijk je dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket of NowGo pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDrechterland
(Net) nummer0229 (+31229)
Bewoners Drechterland19400
Postcodes1697
WijkenHoogkarspel
Plaatsen in de regioverzekering-Dordrecht, inboedelverzekering-Dongeradeel, polis-Dongen, verzekeringspakket-Doetinchem, Doesburg en verzekeraar-Dinkelland
inboedelverzekering-drechterland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Drechterland december 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle producten in de woning. Van boeken t/m scheerapparaat: een goed en onbezorgd gevoel. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat een artikel permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon t/m InShared: de keuze is enorm. Premies fluctueren tussen de €10 tot ruim €12,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: ASR Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (1697), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Drechterland)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Geholpen door de polisvergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid) of wellicht EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Op die manier vind je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw wensenpakket. In de volgende stap selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1697? Check nu met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Drechterland

 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €13,00 bij HEMA, OHRA of Allianz. Met behulp van een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Drechterland.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In de regel zijn er twee smaken: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Drechterland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit bier over het tapijt van een vriend en bijvoorbeeld: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van een all-risk pakket is een ruime dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Hoogkarspel, Westwoud, Oosterblokker, Venhuizen, Wijdenes, Schellinkhout.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

F. van der Meer, Drechterland (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente