Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Koningsbosch

Nieuwsgierig naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Koningsbosch (gemeente Echt-Susteren, Limburg)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld water, vandalisme, brand, bliksem. Bijvoorbeeld bij Aon Direct, Ditzo of nowGo. Denk aan schade aan vloerbedekking of schade aan de keuken. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Koningsbosch ontdek je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket en ook Independer pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteEcht-Susteren
(Regio) nummer0475 (+31475)
Aantal inwoners Koningsbosch31943
Postcodes6104
WijkenSusteren
Plaatsen nabijverzekering-echt, inboedelverzekering-beegden, polis-heel, verzekering-heibloem, verzekeringspakket-grathem en baexem
inboedelverzekering-koningsbosch

Inboedelverzekeringen vergelijken in Koningsbosch november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in een woongelegenheid. Van dranken t/m overhemden: vrijwel alles is gedekt. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat iets aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allianz tot Klaverblad: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand variëren van €6,5 en €14,75. De premie wordt berekend op basis van factoren als het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, soort huis, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nationale Nederlanden inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (6104), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Koningsbosch)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat opzichzelfstaand. Aan de hand van de polisvergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Unigarant Opstalverzekering of Klaverblad Verzekeringspakket Royaal. Onze tip: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw behoeftes. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 6104? Vergelijk direct op deze site alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Koningsbosch

 • De Goudse Opstalverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €7,25 bij Delta Lloyd, Nationale Nederlanden of DAK. Geholpen door deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Koningsbosch.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met een motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij een insurance-maatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Koningsbosch dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: een vaas laten vallen. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Susteren, Dieteren, Heide, Roosteren, Echt, Maria Hoop, Peij, Slek, Nieuwstadt, Sint Joost, Koningsbosch.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera & een rollator.

‘Perfecte service en online declaren

V. van den Heuvel, Koningsbosch (november 2023)