Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Wilp

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in De Wilp (gemeente Marum, Groningen)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. storm, brand, wateroverlast, vandalisme. Bij bedrijven als Aegon, Univé of Reaal. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan staafmixer of denk aan een gestolen computer. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van De Wilp bekijk je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan polissen van REAAL Verzekeringen pakket maar ook OHRA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
Netnummer0594 (+31594)
Aantal inwoners De Wilp10305
Postcodegebied9367
BuurtschappenMarum
Naburige plaatsenverzekering-jonkersvaart, inboedelverzekering-niebert, polis-nuis, verzekering-een, verzekeringspakket-boerakker en tolbert
inboedelverzekering-de-wilp

Online inboedelverzekeringen vergelijken in De Wilp juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in een woongelegenheid. Van zonwering tot ook relaxfauteuil: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een ding permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Univé t/m Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €9,5 tot wel €11,75. De premie wordt berekend op basis van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, postcode, eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bruns ten Brink polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (9367), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in De Wilp)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is weer anders. Aan de hand van de vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Klaverblad Inboedelverzekering Budget of misschien ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit aanbieders die in lijn zijn met jouw behoeftes. Daarna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Geschatte kosten
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9367? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in De Wilp

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw bezittingen verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs is doorgaans ongeveer €8,25 bij Huis In Eén Verzekeringen, Reaal of ABN AMRO. Via de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in De Wilp.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor De Wilp dekt eigenlijk alle gevallen van schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je stoot iemands smartphone van tafel en: je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman. Het gemak van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Marum, De Wilp.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn spullen op pad en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + een gehoorapparaat.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

E. van Veen, De Wilp (juli 2024)