Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Glimmen

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Glimmen (gemeente Haren, Groningen)? Door het afsluiten van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld storm, bliksem, brand, water. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, ZLM of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan tuinmeubelen en/of een stukke koelkast. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Glimmen sluit je af dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteHaren
Netnummer050 (+3150)
Inwoners Glimmen19076
Postcodes9756
BuurtenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-onnen, inboedelverzekering-matsloot, polis-vriescheloo, verzekering-bad-nieuweschans, verzekeringspakket-wedde en blijham
inboedelverzekering-glimmen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Glimmen april 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in de woning. Van televisie tot en met gereedschap: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Concreet: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een artikel permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van ABN AMRO tot ook NowGo: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies lopen op van €6,25 en ongeveer €14,25. Het bedrag komt tot stand door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, woonplaats, hoogte eigen risico, type woning, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Turien en Co afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (9756), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Glimmen)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Dankzij de polisvergelijker detecteer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Denk aan Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid of misschien Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Hierdoor beperk je je tot maatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9756? Check nu met onze tool verzekeringsbedrijven en zoek de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Glimmen

 • Reaal GGP (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Inboedel
 • FBTO Woonpakket
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €9,75 bij HEMA, Polis Direct of Aegon. Dankzij deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Glimmen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Glimmen vergoedt vrijwel alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je gooit bier over het tapijt van een vriend en ook: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Land.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een smartphone of een muziekinstrument.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

C. Martens, Glimmen (april 2021)