Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Onnen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Onnen (gemeente Haren, Groningen)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld inbraak, water, bliksem, vandalisme. Bij ondernemingen als Bovag, HEMA of London Verzekeringen. Denk aan schade aan droger of bijvoorbeeld een defecte laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Onnen achterhaal je met behulp van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket en ook Independer pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteHaren
(Net) nummer050 (+3150)
Aantal inwoners Onnen19076
Postcodes9755
WijkenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-matsloot, inboedelverzekering-vriescheloo, polis-wedde, verzekering-oudezijl, verzekeringspakket-blijham en oudeschans
inboedelverzekering-onnen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Onnen april 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in huis. Van meubilair t/m strijkbout: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer iets aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant t/m Interpolis: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €7,25 tot ruim €11,75. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, woonplaats, het gekozen eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: SNS afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (9755), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Onnen)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke case is weer anders. Aan de hand van de vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Daardoor vergelijk je verzekeringsbedrijven die passen bij je eigen uniek vraag. Hierna kan je filteren op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9755? Vergelijk nu online alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Onnen

 • FBTO Woonpakket
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €14,00 bij Zelf, Independer of Aegon. Middels een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Onnen.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Onnen staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: de ipad laten vallen en bijvoorbeeld: een vaas laten vallen. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Land.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn spullen on the go en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera en een verrekijker.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

U. Bosman, Onnen (april 2021)