Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kûbaard

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Kûbaard (gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als wateroverlast, blikseminslag, diefstal, storm. Onder andere bij Centraal Beheer, HEMA of Interpolis. Je kunt dan denken aan schade aan vloerbedekking of bijvoorbeeld een stukke koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Kûbaard bekijk je met behulp van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Reaal pakket en/of FBTO pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
(Regio) nummer0515 (+31515)
Bewoners Kûbaard84048
Postcodegebied8732
BuurtenBolsward
Naburige plaatsenverzekering-wommels, inboedelverzekering-it-heidenskip, polis-koudum, verzekering-workum, verzekeringspakket-molkwerum en warns
inboedelverzekering-kubaard

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Kûbaard juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in de woning. Van afwasmachine tot Xbox: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een product vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot ook InShared: de keuze is enorm. Tarieven lopen op van €9,25 tot ruim €10,75. De premie wordt berekend op basis van bijvoorbeeld type dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, type woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aegon polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (8732), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Kûbaard)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is verschillend. Aan de hand van de vergelijker achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk) of misschien Aegon Inboedel Allrisk. Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op die manier vind je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kan je filteren op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 8732? Check nu online alle maatschappijen en selecteer de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Kûbaard

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • HEMA Woonverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €12,75 bij SNS, Klaverblad of Centraal Beheer. Aan de hand van deze tips hieronder bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Kûbaard.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kies een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls kan je kiezen voor de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Kûbaard biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw of: je gooit een glas cola over de bank van iemand. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim.

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn spullen onderweg met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spelcomputer & kleding.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

K. Hermans, Kûbaard (juni 2024)