Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dreumel

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Dreumel (gemeente West Maas en Waal, Gelderland)? Met behulp van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. diefstal, blikseminslag, storm, vandalisme. Bijvoorbeeld bij Bovag, EAG Assuradeuren of nowGo. Denk aan schade aan koffiemolen en/of schade aan keukenapparatuur. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Dreumel achterhaal je dankzij onze adviestool. Denk aan polissen van De Goudse pakket en ING pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
(Net) nummer0487 (+31487)
Aantal inwoners Dreumel18693
Postcodegebied6620
BuurtschappenAlphen
Naburige plaatsenverzekering-bergharen, inboedelverzekering-horssen, polis-hernen, verzekering-niftrik, verzekeringspakket-leur en balgoij
inboedelverzekering-dreumel

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Dreumel juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle producten in je appartement. Van dranken tot petten: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot en met Europeesche: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €6,75 tot aan €16. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Aegon dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (6620), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Dreumel)

De beste inboedelverzekering op maat

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van de polisvergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Generali Woonhuisverzekering of misschien SNS Inboedel en opstal. Onze tip: Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende vind je verzekeraars die overeenkomen met jouw wensen. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6620, 6621? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en zoek de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Dreumel

 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandtarief is al snel zo’n €9,25 bij Verzekeruzelf.nl, ING of Bruns ten Brink. Middels de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Dreumel.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Dreumel dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit bier over het tapijt van een vriend en ook: de hond maakt iets kapot. Het voordeel van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn eigendommen op weg en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera of gitaar.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

U. van de Berg, Dreumel (juli 2024)