Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bruchterveld

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Bruchterveld (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, diefstal, vandalisme, storm. Bijvoorbeeld bij Avéro Achmea, HEMA of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan pannen/schalen of bijvoorbeeld een gestolen laptop. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Bruchterveld bekijk je via onze adviestool. Denk aan ASR Verzekeringen pakket maar ook HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
(Net) nummer0523 (+31523)
Inwoners Bruchterveld59687
Postcodes7695
BuurtschappenAne
Plaatsen in de buurtverzekering-kloosterhaar, inboedelverzekering-sibculo, polis-marienberg, verzekering-beerzerveld, verzekeringspakket-bergentheim en daarle
inboedelverzekering-bruchterveld

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Bruchterveld mei 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in een woongelegenheid. Van haarden tot aan stofzuiger: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Concreet: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Lancyr tot en met NowGo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten variëren van €8,25 en ongeveer €12,75. De premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, de dekkingsgraad, postcode, hoogte eigen risico, soort huis, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Ditzo afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (7695), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Bruchterveld)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is weer anders. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet of wellicht Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk. Onze tip: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw voorwaarden. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7695? Vergelijk nu via internet verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Bruchterveld

 • Allsecur Uitgebreid
 • Univé Woonpakket (AR)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €8,00 bij EAG Assuradeuren, Polis Direct of Turien en Co. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Bruchterveld.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Bruchterveld staat garant voor bijna elk denkbare schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je gooit een glas cola over de bank van iemand of: je gooit rode wijn over de bank van een familielid. De waarde van allrisk is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn eigendommen op weg en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet of een rollator.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

W. Bos, Bruchterveld (mei 2021)