Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Berg en Dal

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Berg en Dal (gemeente Berg en Dal, Gelderland)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als bliksem, vandalisme, inbraak, water. Bijvoorbeeld bij ANWB, Ditzo of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. spiegel of denk aan een defecte televisie. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Berg en Dal achterhaal je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld REAAL Verzekeringen pakket en Lancyr pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
Regionummer024 (+3124)
Aantal inwoners Berg en Dal34574
Postcodegebied6570
BuurtenBeek
Naburige plaatsenverzekering-Beesel, inboedelverzekering-Beemster, polis-Beek, verzekeringspakket-Bedum, Barneveld en verzekeraar-Barendrecht
inboedelverzekering-berg-en-dal

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Berg en Dal juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in jouw verblijf. Van aquarium tot en met fietsen: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat iets vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot en met De Goudse: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven schommelen tussen €6 tot aan €14,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ABN AMRO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (6570), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Berg en Dal)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is opzichzelfstaand. Aan de hand van de polisvergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Ditzo Woonverzekering (Allrisk) of wellicht Univé Woonpakket (EUG). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Op die manier beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die matchen met je eigen uniek vraag. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6570, 6571, 6572? Vergelijk direct met onze tool alle verzekeraars en zoek de laagste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Berg en Dal

 • HEMA Woonverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • InShared Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €7,75 bij FBTO, London Verzekeringen of ANWB. Aan de hand van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Berg en Dal.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Berg en Dal biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst frisdrank over de bank van de buurman maar tevens: je stoot iemands telefoon van tafel. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zodoende zijn kostbaarheden in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon & sieraden.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

M. van der Heyden, Berg en Dal (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente