Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Heilig Landstichting

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Heilig Landstichting (gemeente Berg en Dal, Gelderland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als water, storm, brand, vandalisme. Bij bedrijven als Aon Direct, Zelf of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan kunstvoorwerpen en/of schade aan kleding. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Heilig Landstichting ontdek je dankzij onze adviestool. Bijvoorbeeld Unigarant pakket en ook HEMA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
Regionummer024 (+3124)
Aantal inwoners Heilig Landstichting34574
Postcodegebied6564
WijkenBeek
Plaatsen in de omgevingverzekering-groesbeek, inboedelverzekering-weurt, polis-eygelshoven, verzekering-doenrade, verzekeringspakket-bingelrade en jabeek
inboedelverzekering-heilig-landstichting

Inboedelverzekeringen vergelijken in Heilig Landstichting maart 2021

Met een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van vriezer t/m weegschaal: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. In het geval dat iets aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot aan Independer: er valt veel te kiezen. Tarieven fluctueren tussen de €7,25 en ongeveer €14,25. De premie komt tot stand door zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, hoogte eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Generali afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (6564), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Heilig Landstichting)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is verschillend. Via de vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Allsecur Uitgebreid of FBTO Woonhuisverzekering. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op basis daarvan vind je verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 6564? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Heilig Landstichting

 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • HEMA Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? Het maandtarief kan oplopen tot wel €13,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, ING of ANWB. Dankzij de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Heilig Landstichting.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met een motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Heilig Landstichting vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een kop koffie over de bank van een familielid en bijvoorbeeld: een telefoon laten vallen. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn spullen op weg en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een laptop & drumstel.

‘Mijn huis goed verzekerd

U. van den Berg, Heilig Landstichting (maart 2021)