Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Beemster

Wat is een een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Beemster (gemeente Beemster, Noord-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als water, brand, vandalisme, inbraak. Bij ondernemingen als BLG wonen, Europeesche of Reaal. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. e-reader of denk aan een kapotte computer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Beemster sluit je af via onze vergelijk module. Denk aan polissen van Centraal Beheer pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeemster
Regionummer0299 (+31299)
Bewoners Beemster8958
Postcodes1463
BuurtschappenBeemster
Plaatsen in de buurtverzekering-Beek, inboedelverzekering-Bedum, polis-Barneveld, verzekeringspakket-Barendrecht, Baarn en verzekeraar-Baarle-Nassau
inboedelverzekering-beemster

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Beemster december 2023

Via een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in jouw verblijf. Van sieraden tot en met hobby-artikelen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Als een ding vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van ABN AMRO tot ING: heel veel verschillende opties. Premies variëren van €10 en €16,25. De premie wordt bepaald door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, soort huis, aantal gezinsleden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Zelf december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (1463), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Beemster)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Met behulp van de vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Turien & Co Woonpakketverzekering Premium of wellicht Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Onze tip: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Zodoende vergelijk je verzekeraars die passen bij jouw eisen. In de volgende stap kan je filteren op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 1463? Bekijk nu met onze tool alle verzekeraars en selecteer de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Beemster

 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €11,75 bij EAG Assuradeuren, Nationale Nederlanden of Turien en Co. Met behulp van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Beemster.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Beemster biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit wijn over het tapijt van een familielid maar tevens: je morst wijn over de bank van een familielid. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Beemster, Zuidoostbeemster.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn bezittingen onderweg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera + sportuitrusting.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

T. van der Heyden, Beemster (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente