Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kampen

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Kampen (gemeente Kampen, Overijssel)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als inbraak, storm, vandalisme, water. Bij partijen als ASR Verzekeringen, Zelf of OHRA. Je kunt dan denken aan schade aan sanitair of bijvoorbeeld kapotte meubels. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Kampen achterhaal je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket of Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteKampen
Regionummer038 (+3138)
Aantal inwoners Kampen51950
Postcodegebied8260
WijkenKampen
Plaatsen in de regioverzekering-Kaag en Braassem, inboedelverzekering-IJsselstein, polis-Hulst, verzekeringspakket-Huizen, Houten en verzekeraar-Horst aan de Maas
inboedelverzekering-kampen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Kampen november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle eigendommen in de woning. Van kachelsverwarmingsapparatuur tot aan relaxfauteuil: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een product vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Tegenwoordig kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Aegon tot en met OHRA: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand schommelen tussen €6 en ongeveer €15,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld type dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Bovag dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (8260), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Kampen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door onze tool check je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn nowGo Woonverzekering Bewust of wat te denken van Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Moeite met kiezen? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan beperk je je tot verzekeraars die rijmen met jouw zoekopdracht. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8260, 8261, 8262, 8263, 8264, 8265, 8266, 8267, 8278? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Kampen

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs bedraagt soms wel €11,75 bij EAG Assuradeuren, InShared of Bruns ten Brink. Middels enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Kampen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Kampen vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst bier over de bank van de buurman maar tevens: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman. De waarde van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Kampen, IJsselmuiden, Zalk, Wilsum, Grafhorst, Kamperveen, ‘s-Heerenhoek, Verspreide huizen.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op pad en buiten de woning verzekerd. Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader en een verrekijker.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

Dhr. de Wit, Kampen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente