Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Luxwoude

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Luxwoude (gemeente Opsterland, Friesland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. brand-, storm en waterschade. Bij partijen als BLG wonen, Huis In Eén Verzekeringen of Nationale Nederlanden. Je kunt dan denken aan schade aan pannen/schalen of wat te denken van schade aan computers. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Luxwoude detecteer je dankzij onze adviestool. Denk aan ABN AMRO pakket en/of OHRA pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Netnummer0513 (+31513)
Bewoners Luxwoude29830
Postcodegebieden8405
BuurtschappenGorredijk
Plaatsen nabijverzekering-langezwaag, inboedelverzekering-jonkerslan, polis-gorredijk, verzekering-de-hoeve, verzekeringspakket-blesdijke en de-blesse
inboedelverzekering-luxwoude

Inboedelverzekeringen vergelijken in Luxwoude december 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in een woongelegenheid. Van tv tot haarföhn: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle spullen die je los in huis hebt staan. Als een product permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allsecur tot ook Interpolis: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies variëren van €5,75 tot wel €10,25. De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Independer december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (8405), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Luxwoude)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is verschillend. Met behulp van de bovenstaande vergelijker ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. ZLM Opstalverzekering of juist ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan kan je een keuze maken uit maatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een goede inboedelverzekering in postcodegebied 8405? Bekijk zelf op deze site verzekeringsmaatschappijen en vindt de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Luxwoude

 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €9,75 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nederlanden van Nu of Allsecur. Via enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Luxwoude.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met een huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. In veel gevallen heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Luxwoude dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Zaken als: je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid maar tevens: je morst bier over de bank van een vriend. Het pluspunt van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn waardevolle items on the go en buitenshuis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een filmcamera en gitaar.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

Y. van den Heuvel, Luxwoude (december 2021)